Mendja e humbur | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Albaqeramika

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

FushatëPR-Ndodhi ProdhimJetesë
Mendja e humbur

Krijuar për Albaqeramika me Dashuri | 2018

Njëra nga kompanitë më të mëdha të qeramikës në vend kërkuan nga ne të krijojmë një TV reklamë që do t’i bënte të veçohen nga kompanitë e shumëta të fushës së njëjtë.

Ne ideuam tri reklama të pazakonta dhe provokative, në situata të pazakonta, në të cilat njerëzit ndërvepronin me prodhimet e qeramikës në mënyrat më të pazakonta.

Fushata jo vetëm që tërhoqi vëmendjen, por edhe i vuri njerëzve buzën në gaz, duke e bërë të paharrueshme.