Hungaria me shije | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Ambasada Hungareze

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnFushatë PublikeShërbim
Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

U përzgjodhëm nga Ambasada Hungareze në Kosovë të organizojmë dhe promovojmë Javët e Kulturës Hungareze – disa ndodhi kulturore nga shtatori deri në dhjetor 2018.

Këto ndodhi kishin një koncert filharmonie, koncerte xhazi, mbrëmje filmash, ekspozitë fotografish dhe promovim libri, të gjitha të mbushura plot me entuziastë që shijuan copëza të kulturës së pasur hungareze të ardhura në Kosovë.

Përveç organizimit të vetë ndodhive, ne poashtu dizajnuam dhe prodhuam materiale promovuese, që përfshijnë fletushka, postime në rrjete sociale dhe video që e promovuan kulturën hungareze.