Më afër se që mendon | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
British Airways

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitaleFushatë JetesëShërbim
Më afër se që mendon

Krijuar për British Airways me Dashuri | 2005

Londra në Prishtinë

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull “Londra është më afër se që mendon”, të cilat paraqesin fotografi të qendrës së qytetit të Prishtinës me autobusë të kuq dykatësh të Londrës, taksi të zinj, si dhe elemente të tjera nga Londra.


‘Ave a Cuppa

Dizajni dhe zhvillimi i një loje interaktive online në formë të e-kartolinës, për t’i promovuar ofertat speciale të British Airways.

Përdoruesit dizajnojnë gotën e çajit anglez, i shtojnë sheqer dhe qumësht, e shkruajnë një porosi të shkurtër dhe ua dërgojnë familjes ose miqëve. Fituesit e kësaj loje janë shpërblyer me bileta kthyese falas për në Londër.

Mbi 30,000 e-kartolina u dërguan brenda një jave.