Ndjenja | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Një copë gëzim 

Krijuar për Proper Pizza me Dedikim | 2023

Zemra e malit

Krijuar për Qafshtama me Dedikim | 2023

Relax, Baton…

Krijuar për Relax me Dashuri | 2023

Të gjitha logot

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2023

Yll fasadë në autostradë

Krijuar për Coca Cola me Dashuri | 2023

Get That Glow

Krijuar për PR Mall me Dashuri Pasion | 2023

Për një botë të drejtë

Krijuar për Këshilli i Evropës me Dedikim | 2023

Miqësi në çdo shishe

Krijuar për Bodrumi i Vjetër me Pasion | 2023

Të gjitha animacionet

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Të gjitha rrjetet sociale

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Preki yjet

Krijuar për Vanoro me Pasion | 2021

Preke qiellin

Krijuar për Stuttgart Air me Pasion | 2019

Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

Mendja e humbur

Krijuar për Albaqeramika me Dashuri | 2018

Me zemër dhe mendje

Krijuar për Vetëvendosje me Dashuri | 2017

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Blej shqip

Krijuar për Blej shqip me Dashuri Dedikim | 2014

Mendjet forenzike

Krijuar për Whiteray & Delving me Pasion | 2014

Bankat, të bashkuara

Krijuar për Shoqata e Bankave me Dashuri | 2012

E kuqe pa turp

Krijuar për Birra Tirana me Dedikim | 2012

Duaje tënden

Krijuar për Duaje Tënden me Dashuri | 2011

Shihet nga larg

Krijuar për Kosova Petrol me Dashuri | 2010

Enkas për ty

Krijuar për Credins Bank me Dedikim | 2010

Elmo dhe miqtë

Krijuar për Sesame Street me Dashuri | 2005

Më afër se që mendon

Krijuar për British Airways me Dashuri | 2005