Dedikim | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Një copë gëzim 

Krijuar për Proper Pizza me Dedikim | 2023

Zemra e malit

Krijuar për Qafshtama me Dedikim | 2023

Të gjitha logot

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2023

Për një botë të drejtë

Krijuar për Këshilli i Evropës me Dedikim | 2023

Të gjitha animacionet

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Të gjitha rrjetet sociale

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Alles gut

Krijuar për GIZ & DE me Dedikim | 2021

Shekulli plot ngjyra

Krijuar për Bashkia Tiranë me Dedikim | 2020

Blej shqip

Krijuar për Blej shqip me Dashuri Dedikim | 2014

E kuqe pa turp

Krijuar për Birra Tirana me Dedikim | 2012

Enkas për ty

Krijuar për Credins Bank me Dedikim | 2010

Ruaje qumështin

Krijuar për Tetra Pak me Dedikim | 2008