Dashuri | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Relax, Baton…

Krijuar për Relax me Dashuri | 2023

Të gjitha logot

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2023

Të gjitha animacionet

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Të gjitha rrjetet sociale

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

Me zemër dhe mendje

Krijuar për Vetëvendosje me Dashuri | 2017

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Blej shqip

Krijuar për Blej shqip me Dashuri Dedikim | 2014

Duaje tënden

Krijuar për Duaje Tënden me Dashuri | 2011

Shihet nga larg

Krijuar për Kosova Petrol me Dashuri | 2010

Elmo dhe miqtë

Krijuar për Sesame Street me Dashuri | 2005

Më afër se që mendon

Krijuar për British Airways me Dashuri | 2005