Publike | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Aspirata gjigante

Krijuar për Duka Group me Dedikim | 2023

Për një botë të drejtë

Krijuar për Këshilli i Evropës me Dedikim | 2023

Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

Me zemër dhe mendje

Krijuar për Vetëvendosje me Dashuri | 2017

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Blej shqip

Krijuar për Blej shqip me Dashuri Dedikim | 2014

Duaje tënden

Krijuar për Duaje Tënden me Dashuri | 2011

Elmo dhe miqtë

Krijuar për Sesame Street me Dashuri | 2005