Shërbim | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Get that Glow

Krijuar për PR Mall me Dashuri Pasion | 2023

Për një botë të drejtë

Krijuar për Këshilli i Evropës me Dedikim | 2023

Alles gut

Krijuar për GIZ & DE me Dedikim | 2021

Shekulli plot ngjyra

Krijuar për Bashkia Tiranë me Dedikim | 2020

Preke qiellin

Krijuar për Stuttgart Air me Pasion | 2019

Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Mendjet forenzike

Krijuar për Whiteray & Delving me Pasion | 2014

Bleta e bankave

Krijuar për Raiffeisen Bank me Dashuri | 2012

Enkas për ty

Krijuar për Credins Bank me Dedikim | 2010

Më afër se që mendon

Krijuar për British Airways me Dashuri | 2005