Ushqim | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
NJË COPË GËZIM 

Krijuar për Proper Pizza me Dashuri | 2023

NGA ZEMRA E MALIT 

Krijuar për qafshtama me Dedikim | 2023

NËN DIELLIN E ISHËMIT

Krijuar për Duka Group me Dedikim | 2023

Yll fasadë në autostradë

Krijuar për Coca Cola me Dashuri | 2023

Miqësi në çdo shishe

Krijuar për Bodrumi i Vjetër me Pasion | 2023

E kuqe pa turp

Krijuar për Birra Tirana me Dedikim | 2012

Ruaje qumështin

Krijuar për Tetra Pak me Dedikim | 2008