Digjitale | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Një copë gëzim 

Krijuar për Proper Pizza me Dedikim | 2023

Zemra e malit

Krijuar për Qafshtama me Dedikim | 2023

Miqësi në çdo shishe

Krijuar për Bodrumi i Vjetër me Pasion | 2023

Të gjitha rrjetet sociale

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Preke qiellin

Krijuar për Stuttgart Air me Pasion | 2019

Mendjet forenzike

Krijuar për Whiteray & Delving me Pasion | 2014