Dizajn | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Një copë gëzim 

Krijuar për Proper Pizza me Dedikim | 2023

Zemra e malit

Krijuar për Qafshtama me Dedikim | 2023

Relax, Baton…

Krijuar për Relax me Dashuri | 2023

Ëndërrimtare si hëna

Krijuar për SeeHëna me Pasion | 2023

Yll fasadë në autostradë

Krijuar për Coca Cola me Dashuri | 2023

Për një botë të drejtë

Krijuar për Këshilli i Evropës me Dedikim | 2023

Miqësi në çdo shishe

Krijuar për Bodrumi i Vjetër me Pasion | 2023

Preki yjet

Krijuar për Vanoro me Pasion | 2021

Alles gut

Krijuar për GIZ & DE me Dedikim | 2021

Hungaria me shije

Krijuar për Ambasada Hungareze me Dashuri | 2018

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Elmo dhe miqtë

Krijuar për Sesame Street me Dashuri | 2005