Identitet | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Të gjitha logot

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2023

Preki yjet

Krijuar për Vanoro me Pasion | 2021

Shekulli plot ngjyra

Krijuar për Bashkia Tiranë me Dedikim | 2020

Preke qiellin

Krijuar për Stuttgart Air me Pasion | 2019

Prishtina po bëhet

Krijuar për Komuna Prishtinë me Dashuri | 2017

Blej shqip

Krijuar për Blej shqip me Dashuri Dedikim | 2014

Mendjet forenzike

Krijuar për Whiteray & Delving me Pasion | 2014

Duaje tënden

Krijuar për Duaje Tënden me Dashuri | 2011