Enkas për ty | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Credins Bank

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

FushatëPR-Ndodhi ShërbimFin-Tech
Enkas për ty

Krijuar për Credins Bank me Dedikim | 2010

Kur kërkuan nga ne të krijojmë fushatën për Mikro Kredinë e Credins Bank, ne e imagjinuam një dorë të padukshme duke i bërë të gjitha për biznesin tënd të vogël, sepse produkti i ofronte pikërisht ato. Rezultatet shihen në reklamën e shtypit si dhe këtë videon më poshtë, të cilën e kemi krijuar më 2010.