Çuni i ri i lagjes | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Deppo

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

IdentitetDizajn ShërbimJetesë
Çuni i ri i lagjes

Krijuar për Deppo me Dashuri | 2019

Në një treg të supermarketeve tashmë të stabilizuar fort, Deppo vendosi të futej si lojtar i ri, duke synuar një segment të paprekur të dyqaneve me çmime të ulëta, duke lansuar 50 dyqane në tërë vendin brenda një dite.

Ne u përzgjodhëm që të krijojmë një identitet kuptimplotë, tërheqës dhe të veçantë, për t’u dalluar në mesin e supermarketeve të mëdha ekzistuese.

Përkundër kufizimeve në ngjyra dhe stil, ne ia dolëm të krijonim një markë e cila u bë emër i njohur në çdo shtëpi brenda gjashtë muajve të parë të operimit.