Qysh ta do zemra | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Doncafe

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitaleFushatë ProdhimUshqim
Qysh ta do zemra

Krijuar për Doncafe me Dashuri | 2021

“Don Caffe” është në tregun e Kosovës qe disa vite. Kjo kompani na kërkoi ne të krijojmë imazhin e tyre, në mënyrë që të kenë rritje të prezencës në tregun tonë.

E filluam me reklamën “Qysh ta don zemra”, për të vazhduar me postime në rrjete sociale.

Reklama u transmetua në TV dhe në rrjete sociale.