Dritare që sjellin jetë | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Drena

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitaleFushatë ProdhimUshqim
Dritare që sjellin jetë

Krijuar për Drena me Dashuri | 2021

Drena është një kompani që merret me prodhimin e qumështit dhe nënprodukteve të tij 100% të freskëta dhe natyrale . Kjo kompani, e cila gjashtë vitet e fundit ka patur rritje marramendëse në tregun e Kosovës, na përzgjodhi që të ri-krijojmë idnetitetin, të përkujdesemi për markën dhe të promovojmë produktet e saj.


Dashnia hapë dritare që nuk ishin më herët aty

Ky vit na zuri të mbyllur brenda, dhe na bëri të kuptojmë që dashnia hap dritare që nuk kanë qenë më herët aty, dritare që sjellin jetë, gëzim, shëndet e kujdes.

Hapja graduale dhe kthimi në jetë normale nga mbyllja gjatë pandemisë na frymëzoi të krijojmë fushatën “dritaret”, nëpërmjet një TV reklame, billbordeve dhe aktiviteteve në rrjetet sociale.