PR-Events | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Get that Glow

Created for PR Mall with Love Passion | 2023

SummerFest

Created for Duplex with | 2023

Alles Gut

Created for GIZ & DE with Dedication | 2021

Losing your marbles

Created for Albaqeramika with Love | 2018

Buy Local

Created for Blej shqip with Love Dedication | 2014

Bankers united

Created for Banking Association with Love | 2012

Shamelessly Red

Created for Birra Tirana with Dedication | 2012

Love Your Own

Created for Duaje tënden with Love | 2011

Seen From Afar

Created for Kosova Petrol with Love | 2010

Specially for You

Created for Credins Bank with Dedication | 2010

Larger Than Life

Created for NEWBORN with Love | 2008