Family | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Kastriot Rroshi

Creative

Fisnik Ismaili

Founder

Visar Selimi
Visar Selimi

Creative

Lea Kabashi
Lea Kabashi

Communication

Vita Kupa
Vita Kupa

Digital

Zana Kalaveshi

Operations & Administration

Veronika Ismajli

Creative

Meriton Salihu

Creative

Sheila Rexho

Communication

Gentrit Brahimi

Creative

Rita Syla
Rita Syla

Digital

Qendresa Haziri
Qendresa Haziri

Communication

Brikena Sopi

Creative

Kreshnik Paçarada

Operations

Argnesa Abdixhiku

Communication

Fortesa Hoti

Digjitale

Krenare Berbatovci
Krenare Berbatovci

Digital

Lepuri

Security

Rina Cakiqi

Creative

Liridon Leci
Lirdon Leci

Operations

Eror Bytyqi

Creative

IDEAL RACI

Digital

Olisa Deri
Olisa Deri

Communication

Mirela Beqiraj

Communication

Nita Qena

Creative

Dafina Bytyqi

Creative

Jon Bilibani

Creative

Asaf Uka

Operations

Panda

Security

Petrit Ismaili

Digital

Jeta Kaya

Digital