Familja | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Nita Qena

Kreativë

Rita Syla
Rita Syla

Digjitale

Vita Kupa
Vita Kupa

Digjitale

Visar Selimi
Visar Selimi

Kreativë

Liridon Leci
Liridon Leci

Operativë

Sheila Rexho

Komunikim

Asaf Uka

Operativë

Brikena Sopi

Kreativë

Software
IDEAL RACI

Digjitale

Argnesa Abdixhiku

Komunikim

Krenare Berbatovci
Krenare Berbatovci

Digjitale

Qendresa Haziri
Qendresa Haziri

Komunikim

Olisa Deri

Komunikim

Petrit Ismaili

Digjitale

Kreshnik Paçarada

Operativë

Lea Kabashi
Lea Kabashi

Komunikim

Meriton Salihu

Kreativë

Rina Cakiqi

Kreativë

Gentrit Brahimi

Kreativë

Lepuri

Sigurim

Agon Rexhepi

Kreativë

Dafina Bytyqi

Kreativë

Fortesa Hoti

Digjitale

Kastriot Rroshi

Kreativë

Fisnik Ismaili

Themelues

Panda

Sigurim

Eror Bytyqi

Kreativë

Mirela Beqiraj

Komunikim

Jon Bilibani

Kreativë

Zana Kalaveshi

Operativë & Administratë

Veronika Ismajli

Kreativë

Jeta Kaya

Digjitale