Dielli po lind | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
FER

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

FushatëIdentitet PublikeShërbim
Dielli po lind

Krijuar për FER me Dashuri | 2010

Kjo parti e sapoformuar kërkoi nga ne të dizajnojmë logon e tyre dhe identitetin që do ti përfaqësonte gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2010.

Ne dizajnuam logon, e cila përfaqëson qiellin dhe diellin, duke përdorë ngjyrat e Bashkësisë Evropiane, për ta nxjerrë në pah ndjenjën e shpresës. Poashtu dizajnuam materialet promovuese, programin e partisë, etj.