Fluturojmë bashkë | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
AS Travel

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitaleDizajn JetesëShërbim
Fluturojmë bashkë

Krijuar për AS Travel me Dedikim | 2023

AS Travel Club është një nga agjencitë më të njohura të udhëtimit në Kosovë, e cila u themelua në vitin 2009 nga profesionistë të fushës që kanë më shumë se 30 vjet përvojë.
AS Travel na kontaktoi për të menaxhuar rrjetet e tyre sociale dhe për t’ju sjellë një frymë të re.

Ne sollëm dizajne kreative, duke prezantuar vendet turistike në formë më të veçantë duke krijuar nga një ikonë mbresëlënëse për secilin vend. Kurse brenda dizajneve kemi inkuadruar slogane që tërheqin menjëherë vëmendjen.

Si sllogan e përdorëm emrin e agjencisë në lojë fjalësh me kuptimin e ‘us’ apo ‘ne’ nga gjuha angleze duke nxerrë një sllogan kuptimplotë “Let AS show you the world”.