Karriera | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb

Jetës nuk i dihet!

Ne jemi në vazhdimësi në kërkim të talentit, qoftë me përvojë, apo me vullnet të mësojë më shumë, duke bërë punë praktike.

Kjo edhe na veçon si agjencia më kreative në këto troje, prandaj, nëse ke talent dhe dëshirë të jesh pjesë e një ekipi ku secili i ka disa dërrasa mangut, atëherë na shkruaj edhe nëse nuk sheh se kemi hapur konkurs pune.


Apliko këtu

Mbushe formularin sa më detajisht dhe, mbi të gjitha, na dërgo shembuj të punës së bërë.