KLIK EKSPO KLIK EKSPO | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb

KLIK EKSPO

Ju ftojmë të na vizitoni në panair te Pallati i Kongreseve nga 6 deri 9 dhjetor. Po patët dëshirë të takoheni me Fisin, themeluesin dhe drejtorin tonë kreativ, ose me njërin nga përfaqësuesit tonë, prenotoni takimet në vegëzat më poshtë: