Shihet nga larg | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Kosova Petrol

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

FushatëPR-Ndodhi ProdhimJetesë
Shihet nga larg

Krijuar për Kosova Petrol me Dashuri | 2010

Kërkuan nga ne të prodhojmë një TV reklamë që do ta vendoste Kosova Petrol si kompani udhëheqëse në tregun kosovar.

Duke qenë krenarë me cilësinë e karburanteve të tyre, ne përdorëm analogjinë që përdoret në gjuhën shqipe për të treguar diçka që është veçse e dukshme, e që themi se po vërehet nga aeroplani.


Prandaj, ne përdorëm një aeroplan të vogël, i cili aterron te Kosova Petrol për t’u mbushur me karburante, duke thënë se cilësia vërehet nga larg. TV reklama u bë një risi, meqë një aeroplan ishte përdorur në këtë mënyrë për herë të parë.