Kujdesi vjen nga natyra | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Teamra

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnDigjitale ProdhimJetesë
Kujdesi vjen nga natyra

Krijuar për Teamra me Dashuri | 2023

Teamra është një kompani distribucioni që shet kozmetikë bio dhe bimore, duke iu ofruar klientëve alternativë natyrale për kujdesin personal.
Teamra hyri në treg në vitin 2002 dhe shumë shpejt hapi edhe dyqane të tjera përveç Tiranës, si në Elbasan dhe në Sarandë.

Teamra erdhi te ne për menaxhimin e rrjeteve sociale, në mënyrë që të promovojmë të gjitha produktet e tyre në një formë më kreative.

Nëpërmjet postimeve dhe ilustrimeve kreative që bëmë për ta, i dhamë kësaj kompanie një frymë të veçantë dhe i bëmë më aktive rrjetet sociale të tyre, poashtu duke e informuar audiencën për produktet e veçanta që tregton Teamra.

Karrota po ashtu bën photoshooting, nëpërmjet të cilit ka vënë në pah produktet e tyre me një qasje më artistike.