Tregimi jonë, kujtesa juaj | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Kujtesa

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

AnimacionFushatë ShërbimFin-Tech
Tregimi jonë, kujtesa juaj

Krijuar për Kujtesa me Dashuri | 2018

Kur na u kërkua të krijonim TV reklamën për ditëlindjen e Kujtesa, sfida më e madhe ishte se si do ta përfshinim llojllojshmërinë e këtij biznesi në dy dekadat e fundit, para se të bëhej njëri nga ofruesit udhëheqës të Internetit dhe TV kabllovik në vend.

U përqëndruam më shumë në vlerat emocionale, sesa në aftësitë teknologjike të ndërlidhura me këtë markë, duke e ndërlidhur rritjen e kompanisë me një linjë kohore të ndodhive që shënojnë rritjen dhe zhvillimin e vetë Kosovës, para dhe pas luftës.


3… 2… 1… u nisëm

Produkti shumë i përfolur të cilin kërkuan nga ne ta promovojmë ishte i stërmadh, duke ofruar platformë të TV sipas kërkesës, TV kablore me qindra kanale, internet super të shpejtë, dy reciverë, katër numra telefoni dhe kujdes për konsumatorë 24/7 për vetëm 20 euro në muaj.

E quajtëm Raketë, sepse ishte tepër produkt i madh, me plot veçori, të cilat do të mund t’i përshkruanim vetëm brenda një anije kozmike.

Kjo ishte hera e parë në historinë e vendit që janë krijuar kaq shumë efekte speciale në një TV reklamë.