Vendimet e larme | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Marazzi

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

AnimacionDigjitale ProdhimJetesë
Vendimet e larme

Krijuar për Marazzi me Dashuri | 2015

Gjëja e parë që vërehet te Marazzi është zgjedhja e pafund e pllakave të qeramikës për banjo dhe kuzhina. Kjo di të dërrmojë cilindo konsumator, i cili mundohet të gjejë zgjidhje për shtëpinë e tij.

TV reklama e animuar që krijuam paraqet larminë e ngjyrave të ekspozuara në Marazzi, duke përshkruar karakteristikat e pllakave për rrethana të ndryshme.


Dizajno dhe fito

Për të ndihmuar blerësit të zgjedhin pllakat dhe dizajnet e tyre, e kemi krijuar një lojë në Flash, ku përdoruesit ftohen të dizajnojnë muret e tyre, në një sipërfaqe ngjashëm me pixelat.

Pastaj, përdoruesit janë ftuar t’ua dërgojnë me email dizajnet e tyre miqve dhe familjarëve, duke hyrë në garë për të fituar ulje çmimesh.