Zemra e malit | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Qafshtama

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnDigjitale ProdhimUshqim
Zemra e malit

Krijuar për Qafshtama me Dedikim | 2023

Në lartësitë piktoreske të malit të Qafshtamës, i vendosur në një lartësi mbresëlënëse prej 1350 metrash, shfaqet një burim i pacenuar i njohur si “Uji Mineral Natyror i Qafshtamës”.  

Misioni ynë ishte i qartë: të përforcojmë praninë e Uji Qafshtama në treg. Ne filluam një qasje shumëplanëshe që jo vetëm do të theksonte cilësinë e ujit, por edhe përvojën e përqafimit të bujarisë së natyrës. 

Thelbi i strategjisë sonë përqëndrohej në shfrytëzimin e fuqisë së rrjeteve sociale. Ne shfrytëzuam këto platforma për të vendosur ujin e pijshëm të Qafshtamës në qendër, duke i  dhënë fokus të veçantë ujit në momentet më të çmueshme në jetën tonë.