Një copë gëzim | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Proper Pizza

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnDigjitale ProdhimUshqim
Një copë gëzim 

Krijuar për Proper Pizza me Dedikim | 2023

Proper Pizza është një biznes i cili merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave më të dashura dhe më të njohura para publikut. 

Për ta rritur prezencën e tyre në treg dhe për të pasur një imazh më të mirë para publikut ata erdhën tek ne. 

Të nxitur nga pasioni ynë i përbashkët për picën, ne filluam një udhëtim që dha vetëm rezultate të shijshme. 

Ne dizajnuam paketimet e picave pa gluten dhe paketimet e picave të tjera, të cilat që e bënin picën edhe më të shijshme ende pa e hapur paketimin. 

Po ashtu, menaxhuam rrjetet e tyre sociale, duke ardhur me një përmbajtje shumë interesante dhe kreative. 

Gjatë kësaj kohe ne bëmë fotografi dhe video të shumta artistike të të gjitha llojeve të picave, duke e kthyer çdo moment dhe fotografi në një vepër arti.