Dita e qenit të lumtur | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Poppins

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

AnimacionDigjitale ProdhimJetesë
Dita e qenit të lumtur

Krijuar për Poppins me Dashuri | 2021

E kishim kënaqësinë ta krijojmë fushatën e prodhuesit të vetëm vendor të ushqimit për qentë, këto krijesa për të cilat kemi aq shumë dashuri.

Këtë e bëmë me një video të animuar dhe dizajne për rrjete sociale, të shpërndara me kujdes te secili adhurues i qenve.