Get That Glow | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
PR Mall

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitalePR-Ndodhi Shërbim
Get That Glow

Krijuar për PR Mall me Dashuri Pasion | 2023

Ne në bashkëpunim me Prishtina Mall, më 24 dhe 25 qershor organizuam një fundjavë kushtuar ekskluzivisht shëndetit të lëkurës dhe bukurisë, ku në bashkëpunim me 15 marka pjesëmarrëse ofruam një eksperiencë të veçantë për audiencën.

Fokusi i eventit u bazua në promovimin e markave, shërbimeve dhe produkteve të bukurisë.

Publiku pati mundësinë të testonte kujdesin e lëkurës, produktet e grimit dhe të merrte këshilla dhe rekomandime për shëndetin e lëkurës së tyre.


Momente të paharrueshme

Prishtina Mall është një nga qendrat më të mëdha tregtare në Evropën Juglindore. Me entuziazëm bashkëpunuam në organizimin e eventeve për tregtarët e kësaj qendre dhe ofrimin e shërbimeve të PR-it.

Kemi shkruar disa artikuj online për portalet e njohura, duke promovuar brendet që po vinin në Prishtina Mall, duke i treguar audiencës së gjerë më shumë për eksperiencat e reja që kjo qendër i solli për herë të parë në Kosovë e rajon.

Ne po ashtu kemi menaxhuar mirëmbajtjen e rrjeteve sociale, duke sjellë informacione shumë të rëndësishme dhe tërheqëse vizualisht, me anë të dizajneve, animacioneve, dhe videove të ndryshme.