Kush kish thanë…? | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Rugove

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DigjitaleFushatë ProdhimUshqim
Kush kish thanë…?

Krijuar për Rugove me Dashuri | 2021

Korporata Rugove është një nga korporatat më të famshme në Kosovë. Themeluar në pjesën e dytë të vitit 2006, me lokacion në malet e Rugovës, sjellë më të mirën e natyrës nga vendlindja e saj nëpër çdo shtëpi në Kosovë, e tani edhe jashtë.

E shërbejmë Rugove me krenari, përveq menaxhimit të mediave sociale, për ditëlindjen e 15-të, e prodhuam reklamën “Kush kish me thanë…?”, e cila më së miri tregon zemrën e saj të madhe nëpërmjet punës fantastike që ka bërë me fushatat sociale përgjatë këtyre viteve.