Bashkëpunimi social | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Solaborate

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

IdentitetAnimacion ShërbimFin-Tech
Bashkëpunimi social

Krijuar për Solaborate me Pasion | 2013

Një rrjet i ri social në tregun botëror, i kushtuar profesionistëve të fushës së teknologjisë, na kërkuan t’ua krijojmë markën dhe identitetin.

Nga ne poashtu u kërkua të krijojmë TV reklamën e animuar, që spjegon karakteristikat dhe mjetet brenda produktit.