Një tregim në çdo shishe | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Stone Castle

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnFushatë ProdhimUshqim
Një tregim në çdo shishe

Krijuar për Stone Castle me Dashuri | 2008

Pas një pauze të shkurtër prej ndryshimit të imazhit dhe identitetit të prodhuesit të privatizuar rishtazi, veraria gjigante e Rahovecit e nisi fushatën e parë të korporatës në vitin 2008, pas dy dekadave, duke e promovuar më të mirin në vend të kësaj fushe.

Fushata, e transmetuar gjatë festave të fundvitit paraqet traditën, pasionin dhe dashurinë për verën dhe pregatitjen e saj, duke e treguar një histori jete brenda një shisheje. Kjo fushatë përmban TV reklamë dhe materiale shtypi.