Preke qiellin | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Stuttgart Air

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

IdentitetDigjitale ShërbimJetesë
Preke qiellin

Krijuar për Stuttgart Air me Pasion | 2019

Stuttgart Airways është një linjë e re ajrore charter, që u ofron udhëtarëve shërbime fluturimi për në pushime plazhi, destinacione të ngrohta, e deri tek udhëtimet e shkurtëra nëpër qytete të ndryshme.

Na u kërkua të krijojmë një identitet të veçantë dhe tërheqës, që do të shfaqej në një gamë të gjerë të materialeve të korporatës, në platformat digjitale si dhe në aeroplanët e kompanisë.


Website

Në bashkëpunim me Stuttgart Airways kemi ri-dizajnuar dhe zhvilluar webfaqen e kompanisë. Duke implementuar UX, dizajn dhe zhvillimin me trendet e fundit, kemi krijuar produkt të shpejtë, të përdorshëm dhe të lehtë për t’u shfletuar në pajisje të ndryshme.

Vizito websitein këtu.