Të gjitha logot | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
të ndryshme

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

Identitet
Të gjitha logot

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2023

Përgjatë viteve, kemi ndihmuar në krijimin e shumë identiteteve për kompani, OJQ, dhe ndërmarrje tjera gati në çdo fushë: nga ushqimi deri te sporti, shërbime publike, krijimi i identitetit kombëtar, financa, e teknologji që nga viti 2005.

Disa i kemi emëruar dhe kemi qenë pranë që nga dita e parë. Disa prej tyre i kemi ri-dizajnuar, duke i ngritur më lartë. Shumë prej tyre janë gjigant sot, pak, fatkeqësisht nuk janë më, por secila nga llogot e mëposhtme është krijuar me shumë kujdes e dashuri, të gjitha shënojnë një pjesë të historisë.


2016 – 2023

Shihe: Zhvillo veten
Shihe: Gratë me krahë
Shihe: Kryetari i Ri
Shihe: Preki yjet
Shihe: Teknologji moderne
Shihe: Alles gut
Shihe: Dritare që sjellin jetë!
Shihe: Preki yjet
Shihe: E PRUMË PAQEN BASHKË
Shihe: Mileniumi i përtërirë

Shihe: Shekulli i ngjyrave
Shihe: Luftërat e pa fundme
Shihe: Shoqëruesja e ëmbël
Shihe: Çuni i ri i lagjes
Shihe: Preke qiellin
Shihe: Alles gut
Shihe: Mbrojtja e tokës
Shihe: Tregu mobil
Shihe: Dekada
Shihe: Me zemër 2017
Shihe: Mendjet forenzike
Shihe: Izolimi
Shihe: Blej shqip

2011 – 2015

Shihe: Mburoja më besnike
Shihe: Kujtim për të ramët
Shihe: Cicërrima e lumtur
Shihe: Bashkëpunimi social
Shihe: Prishtina lexon
Shihe: Mirënjohja
Shihe: Bëhu student britanik
Shihe: Një kryetar i mirë 2013
Shihe: Duaje tënden

2005 – 2010

Shihe: Vogëlushi gjigant
Shihe: Dielli po lind
Shihe: Më i madh se vetë jeta
Shihe: Një flutur me një zemër
Shihe: Nën-markat
Shihe: Nën-markat