Ruaje qumështin | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Tetra Pak

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

DizajnFushatë ProdhimUshqim
Ruaje qumështin

Krijuar për Tetra Pak me Dedikim | 2008

Nga ne u kërkua të prodhonim një fushatë shtypi që të ndihmonte rritjen e konsumimit të qumështit të paketuar në tregun e Shqipërisë, si dhe t’i vetëdijësojmë konsumatorët për përparësitë e qumështit në kuti, kundruall qumështit në shishe, që konsumohej nga rreth 90% e rasteve në këtë treg – një prej më të lartave në rajon.

Ne e krijuam një koncept të drejtpërdrejtë, me sloganin Pi qumësht në kuti, si fushatë shtypi për Tetra Pak, duke i paraqitur pesë arsye se pse është më e shëndetshme të pihet qumështi në kuti, duke përdorur pamje të gjalla me plot ngjyra, që i përshkruajnë më së miri karakteristikat e qumështit të paketuar.

Fushata u shpërnda në formë të posterëve, city-ligh-eve, broshurave dhe fletushkave, në të gjithë Shqipërinë.