Të gjitha animacionet | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
të ndryshme

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

Animacion
Të gjitha animacionet

Krijuar për të ndryshme me Dashuri Dedikim Pasion | 2022

Përgjatë viteve kemi krijuar shumë animacione për klientë të ndryshëm në fusha të ndryshme. Më poshtë janë të gjitha animacionet tona, në renditje kohore.


Mydev

Krijoni webfaqen e ëndrrave tuaja

Pranë klientëve tuaj

Bëhu më i vlerësuari!

Gjithçka në pëllëmbën te dorës.


CPV

Mos hesht


SHWABO


OSBE – SHQIPËRI

Si hartohet dhe përpunohet legjislacioni në Republikën e Shqipërisë?

Mekanizmat në dispozicion të qytetarëve të Shqipërisë për t’u përfshirë në vendimmarrjen dhe mbikëqyrjen parlamentare

Roli i gruas në Parlament dhe vendimmarrje

OSBE – KOSOVË

Shih më shumë: Vetëdijësimi i lartë

Titulli nuk eshte lajm! Fushate vetedijesuese ndaj keqinformimit te mediave dhe lajmeve te rreme.


Birra Peroni

Shih më shumë: Puthma pak!

Pa Panik Plako!

Pucitim Penalla!


Ambasada Gjermane

Shih më shumë: Alles gut

Logo Animation


UNICEF

Shih më shumë: Për rininë dhe fëmijët

UNICEF – Early education for children in Kosovo | 2021


UNICEF – Children’s rights in Kosovo | 2021


UNICEF – Functionality Possibilities for Children in Kosovo | 2021


Poppins

Shih më shumë: Dita e qenit të lumtur


Down Syndrome Kosova

Mundësi të Barabarta për Punësimin e Personave me Aftësi të Kufizuara | 2021


Burger King

Shih më shumë: Dashni n’kaç t’parë

2 per 5 | 2021


Xiik | 2021


Shoqnia e mirë | 2021


Flag Animation | 2021


Drive Thru Animation | 2021


Birra Peja

Shih më shumë: Birra legjendare

 Summer time Animation | 2020


Gjej shishen Animation | 2020


Find the Bottle with Sunny HIll Tickets | 2020


Transformohu

Black Friday Animation | 2019


Yellow Pages of Kosovo

Animation | 2019


Romeo & Giulia

Ice Cream Animation | 2019


Gender Equality

Awarenes animation | 2019


LGBTI

Acceptance of LGBTI Persons | 2019


Hape Mendjen – Gjinia/Seksi | 2019


Awareness animation against LGBTI and gender discrimination | 2019


Human Rights Day – Awareness Animation | 2019


Z Mobile

Shih më shumë: Vogëlushi gjigant

Izeti – Animation | 2019


Dyfish – Animation | 2019


Fuzboll – game demo | 2019


Windmill teaser TVC | 2019


Pidgeon teaser TVC | 2019


Airplane teaser TVC | 2019


FREE Talktime and SMS for every top-up | 2019


101 min + 101 sms offer TVC | 2019


YPK

YPK Animation | 2018


Zog Mobile

Shih më shumë: Cicërrima e lumtur

Zog mobile tani ne dyqanet e IPKO | 2014


Rimbush dhe merr dyfishin | 2014


 Mbushjet | 2014


5 cent me krejt | 2014

https://www.youtube.com/watch?v=2g0M-lk6zqI

Marazzi

Shih më shumë: Vendimet e larme

Marazzi Kosova Prize Winning Game – Promo | 2015


Marazzi Kosova – TV Commercial | 2015


Solaborate Corporate

Solaborate Corporate TV Commercal


Kastrati Bowling

Valentine’s Day and other promos


Jan ’13


Orb Data

OrbData YourTivoli infomercial


OrbData SSP infomercial


Dardania

Dardania Insurance corporate commercial


Birra Tirana

Shih më shumë: E kuqe pa turp

100 Years Independence Accodring to Birra Tirana | 2012


Xella

Shih më shumë: Bëje ndërtimin shtëpi

Festive TV Commercial | 2013


Sound Isolation TV Commercial | 2013


 Thermal Isolation TV Commercial | 2013


Space TV Commercial | 2013


 Economic TV Commercial | 2013


Natural TV Commercial | 2013


Strength TV Commercial | 2013


British Faculty

Shih më shumë: Bëhu student britanik

 Bachelor & Master Degree | 2012


Bachelor Degree | 2012

https://www.youtube.com/watch?v=CV9Hv7XcFk0

Riinvest

Riinvest short


VAS Tour

Viti ka 365 ditë pushim


Sempre

Shih më shumë: Gjithmonë, gjithkund


Future Job


Victory College

Short corporate TV Commercial


Albtelecom

Albtelecom End of Year Greetings TV Commercial


Albtelecom – November Greetings TV Commercial


Albtelecom Corporate TV Commercials


Telecom of Kosova

Telecom of Kosova – Amnesty Plan TV Commercial

css

CSS – 15 Years Intelligent Communication TV Commercial