Mendjet forenzike | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Whiteray & Delving

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

IdentitetDigjitale ShërbimJetesë
Mendjet forenzike

Krijuar për Whiteray & Delving me Pasion | 2014

Një konsulencë e psikiatrisë mjeko-ligjore nga Finlanda ka kërkuar nga ne që të krijojmë një identitet korporate të ngjall kurreshtje, por është njëkohësisht serioz, për një fushë të veçantë dhe të pazakontë si kjo.