Yjet | KARROTA

U rritëm bashkë me klientët, të cilëve vazhdojmë t'u japim dashuri me punën më kreative nga zyrat në Prishtinë dhe Tiranë, së shpejti edhe në Londër.

logo-thumbnail rotate logo-thumbnail-fb
Cafi – 09.2023

Se qashtu.

Lea – 08.2023

Përkushtimi i dedikuar.

Qëndresa – 06.2023

I qëndroi stuhive.

Meriçka – 05.2023

Shpëtimtari i të gjitha kohërave.

Envisi – 04.2023

I pandalshëm deri në 22.00.

Fati Mormorina
Fati – 03.2023

Fati, 🤘🤙👈☝️👍✋👌🖖🤞

Cafi – 02.2023

Cafi, armatura jonë.

Ani – 01.2023

Ani, <html> <head> <title>Well Done!</title> </head> <body>

Kastro dhe Fati – 2022

Yllësia e Karrotës sivjet i pat dy yje që shkëlqyen më shumë gjatë tërë vitit.

Joni – 11.2022

Joni, ylli jonë nga Liverpool-i.

Eugeni – 10.2022

Eugeni, bekuar nga inspirimi.

Riga – 09.2022

Riga, luan fort, ama punon edhe ma fort.

Fati – 08.2022

Fati, po shkëlqen.

Genti – 07.2022

Genti, ylli i mediave sociale i këtij muaji.

Kastro – 06.2022

Kastro, efektiv si me qenë vet i 40-i.

Besi – 05.2022

Nëse s’keni marrë ftesë për nejën tonë, ky i ka fajet.

Lona – 04.2022

Lona, postoi pa ndalë deri në yll muaji.

Geldi – 03.2022

Geldi, ambasadori i qejfit.

Krahu i fortë – 02.2022

NEWBORN-it i vynë krahë i fortë për me marrë pamje të re.

Fati – 01.2022

Fati jonë, që na gjeti Fati.

Envisi – 12.2021

Envis-a-vis me yjet.

Briki – 11.2021

Brikena, yll në ngritje, jo vetëm në Karrotë!

Argi – 10.2021

Argnesa, kumara e fshehtë!

Diellza – 09.2021

Shëndriti në yll këtë muaj.

Cafi – 08.2021

Cafi, ngjiti KIN-a deri në Kinë

Briki – 07.2021

E shkroi rrugën deri te ylli i muajit.

Albushi – 06.2021

Kurrë një 'jo' si doli nga goja!

Tuti – 05.2021

Tuti, i han llogot sikur frutti.

Cassi – 04.2021

Mbijetuesi i rradhes.

Lipurni – 03.2021

Palon punë me përkushtim dhe plot pozitivitet e pyetje.

Meriçka – 02.2021

Sepse i shpëtoi botha, e me bothën e Meritonit shpëtuan edhe bothët tona.

Tutimi – 01.2021

Edhe pse sapo u bë pjesë e familjes këtë muaj, asgjë nuk e zbehi shëndritjen e tij.

Hasafi – 12.2020

Ylli i dhjetorit shndrrin më fort. Cafi nuk përton kurrë me na u gjind për gjithçka. Këtë muaj ka shpërnda dhurata më shumë se babadimri.

Jumanji – 11.2020

Këta bukurosha e kaluan Covid-in si loçka

Arti – 10.2020

Na furnizoi me byrek çdo ditë

Qfisi – 09.2020

Na i dha rrogat me kohë

Igla – 08.2020

U kujdes për gjërat e bukura që i bëmë për 100 vjetorin e Tiranes

Doni & Hamda – 07.2020

Më në fund e përfunduan këtë dreq website-i...

Nora – 06.2020

Dizajnoi një identitet të bukur dhe kuptimplotë për një shkollë

Merisa – 05.2020

Na mbajti bashkë online gjatë gjithë kohës që punuam nga shtëpitë

Geldi – 04.2020

As pandemia nuk e ndali për të hapur zyrën tonë në Shqipëri

Meriçka – 03.2020

E bëri videon më të bukur për ditëlindjen dhe identitetin tonë të ri

Jonada – 02.2020

Përzgjodhi dhe shkruajti fjalitë më të dhimbshme në NEWBORN

Fisi – 01.2020

Më në fund dizajnoi diçka që u përzgjodh si punë fituese